Blog Comunicat de presă HARTMANN

HARTMANN România vine în sprijinul celor aflați în situații vulnerabile și lansează campania “200 de fapte mici în fiecare lună”

La aniversarea a 200 de ani de existență, compania germană HARTMANN lansează în România campania de responsabilitate socială “200 de fapte mici în fiecare lună”, prin care se implică activ în susținerea a patru categorii sociale aflate în situații de vulnerabilitate: bolnavi cu răni cronice, vârstnici, persoane cu oameni dragi internați în spitale și copii din familii defavorizate.

HARTMANN România, companie ce activează în domeniul produselor de asistență medicală și igienă, se alătură prin această campanie eforturilor Hospice Casa Speranței, Fundației Principesa Margareta a României, Asociației Dăruiește Viață și Asociației MagiCAMP și oferă sprijin material prin donații de produse specifice nevoilor categoriilor sociale menționate.

În septembrie HARTMANN România dăruiește 200 de pachete cu peste 15.000 de produse pentru pansarea bolnavilor cu răni cronice, dedicate pacienților Hospice Casa Speranței, cea mai mare organizație din România de îngrijiri paliative.

În luna octombrie compania oferă 200 de tensiometre Veroval bătrânilor singuri, cu ajutorul Fundației Principesa Margareta a României, o organizație care răspunde cu suflet nevoilor vârstnicilor prin servicii specifice dedicate lor.

În noiembrie, 200 de pachete de vizită, constând în halate și măști, vor asigura accesul igienic a 10.000 de vizitatori în 6 spitale din țară, pentru cei care au pe cineva drag internat. Acest lucru este posibil cu sprijinul Dăruiește Viață, organizația care construiește Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

În luna decembrie, HARTMANN România dăruiește copiilor aflați în situații vulnerabile 200 de pachete pentru măsurarea temperaturii, fiecare cu termometre Veroval Febră 2în1 și Thermoval Kids Flex, prin implicarea MagiCAMP, organizație care îi sprijină pe acești copii și familiile lor prin diverse proiecte de suport și consiliere.

 

De 200 de ani, HARTMANN se ghidează după principiul lucrurilor făcute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune și perseverență. Este o companie care crede în puterea faptelor mici care construiesc binele cu adevărat mare.

„Când vine vorba de implicare socială, de lucrul în echipă pentru binele nostru al tuturor, aș zice că principiul faptelor mici e cu atât mai relevant. Binele mic, făcut sistematic, aduce un rezultat mai frumos și mai palpabil decât un efort punctual, oricât de mare, care nu e reluat, care nu e dus mai departe. Acesta este motivul pentru care noi am decis să marcăm aniversarea celor 200 de ani ai companiei prin multe fapte mici” a declarat Dl. Ladislau Hajos, CEO HARTMANN România.

HARTMANN este o companie dedicată îngrijirii pacienților și îmbunătățirii serviciilor medicale. A schimbat istoria medicinei prin introducerea primului pansament antiseptic și a continuat să regândească domeniul sănătății prin inovație permanentă, oferind produse de cea mai bună calitate în domeniul îngrijirii medicale – soluții avansate pentru tratamentul rănilor, aparatură pentru diagnostic la domiciliu, produse pentru incontinență sau prevenirea riscurilor în sala de operații.

Mai multe detalii despre campanie pot fi gasite pe www.faptemici.ro, ce reunește informații despre donațiile realizate, fundațiile beneficiare, povești despre beneficiarii donațiilor, surse de inspirație pentru fapte bune și istoria celor 200 de ani ai companiei.

Un comentariu la postul “HARTMANN România vine în sprijinul celor aflați în situații vulnerabile și lansează campania “200 de fapte mici în fiecare lună””

  1. In anii 2007, 2008 , 2009 am cumparat multe pansamente Hartmann de la o farmacie din Bucuresti , intre Palatul Telefoanelor si Bd. Magheru (fost ) . Mi-au facut bine pe moment ( erau cu ceva Ag in ele ) , fiind absorbante , dar daca n-am mai continuat , am revenit la forma initiala a ulcerului varicos la ambele gambe !!! Sufar din 1999 !!!

Postează un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.

*

*