Credem în puterea faptelor mici

Împreună, constant și din inimă, micile fapte bune construiesc binele cu adevărat mare.

200 de fapte mici în fiecare lună

De 200 de ani, construim binele pas cu pas. Acum, la aniversarea celor 200 de ani, facem un pas înainte pentru sănătate în România și îi ajutăm pe cei aflați în situații de vulnerabilitate, împreună cu patru organizații dedicate binelui, prin donații de valoare egală.

Dăruim 200 de pachete cu peste 15.000 de produse individuale pentru pansare bolnavilor cu răni cronice, prin Hospice Casa Speranței, cea mai mare organizație din România care se ocupă de îngrijirea paliativă.

Dăruim 200 de tensiometre Veroval bătrânilor singuri, cu ajutorul Fundației Principesa Margareta a României, o organizație care răspunde cu suflet vârstnicilor și care aduce generațiile împreună.

Dăruim 200 de pachete de vizită celor care au pe cineva drag în spital, cu halate și măști pentru 10.000 de vizite, prin Asociația Dăruiește Viață, organizația care construiește primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului "Marie Curie" din București.

Dăruim 200 de pachete pentru măsurarea temperaturii, fiecare cu termometre Veroval Febră 2 în 1 și Thermoval Kids Flex, copiilor aflați în situații vulnerabile. Facem acest lucru cu ajutorul Asociației MagiCAMP, care îi sprijină copiii bolnavi și pe familile acestora, prin tabere de vară, "MagicHOME - refugiul părinților" sau consiliere.

Tu cum ajuți? Vezi câte dintre cele 200 de fapte mici din lista noastră ai făcut și lasă-te inspirat să ajuți!

ÎN SEPTEMBRIE
ÎN OCTOMBRIE
ÎN NOIEMBRIE
ÎN DECEMBRIE

200 de fapte mici pentru bolnavii cu răni cronice

Dăruim 200 de pachete cu peste 15.000 de produse individuale pentru pansare bolnavilor cu răni cronice, prin Hospice Casa Speranței, cea mai mare organizație din România care se ocupă de îngrijirea paliativă.

Rănile cronice sunt o problemă extrem de serioasă pentru bolnavii imobilizați la pat, pentru cei diabetici, pentru cei cu ulcere venoase și, în general, pentru orice pacient a cărui condiție medicală duce la apariția rănilor care nu se vindecă într-un timp normal. HARTMANN vine cu metode avansate de tratament al rănilor cronice, cu pansamente și soluții inovatoare. În septembrie, pacienții aflați în grija Hospice Casa Speranței primesc pansamente pentru răni cronice și alte produse pentru pansare, pentru un tratament modern și eficient.

200 de fapte mici pentru bătrânii singuri

Dăruim 200 de tensiometre Veroval bătrânilor singuri, cu ajutorul Fundației Principesa Margareta a României, o organizație care răspunde cu suflet vârstnicilor și care aduce generațiile împreună.

Măsurarea corectă a tensiunii arteriale este o provocare pentru vârstnicii din România. Un rezultat corect este cheia pentru o sănătate mai bună, un tratament adecvat și pentru prevenirea riscurilor în cazul fluctuațiilor tensiunii arteriale. În luna octombrie, vârstnicii care se implică în comunitate, în acțiunile și programele realizate de Fundația Principesa Margareta a României, primesc câte un tensiometru modern, complet automat, cu măsurarea pulsului, pentru a ține sub control tensiunea arterială.

200 de fapte mici pentru cei care au pe cineva drag în spital

Dăruim 200 de pachete de vizită celor care au pe cineva drag în spital, cu halate și măști pentru 10.000 de vizite, prin Asociația Dăruiește Viață, organizația care construiește primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului "Marie Curie" din București.

Igiena în spitale este o problemă apăsătoare, cu consecințe grave. De aceea, atât cât stă în puterea noastră, trebuie să o păstrăm și individual, atunci când vizităm pe cineva drag internat. Astfel, în luna noiembrie, 10.000 de vizitatori în șase spitale din România vor primi halate și măști pentru vizită, prin Asociația Dăruiește Viață.

200 de fapte mici pentru copiii aflați în situații vulnerabile

Dăruim 200 de pachete pentru măsurarea temperaturii, fiecare cu termometre Veroval Febră 2 în 1 și Thermoval Kids Flex, copiilor aflați în situații vulnerabile. Facem acest lucru cu ajutorul Asociației MagiCAMP, care îi sprijină pe copiii bolnavi și pe familile acestora, prin tabere de vară, "Magic Home - refugiul părinților" sau consiliere.

Monitorizarea febrei este importantă pentru toți copiii. În special pentru cei aflați în situații vulnerabile, temperatura este un indicator esențial al stării de sănătate. În luna decembrie, copiii ajutați de către Asociația MagiCAMP vor primi termometre performante, care măsoară febra în trei secunde, fără atingere, folosind tehnologia infraroșu.

Parteneri

Împreună cu partenerii noștri, facem un pas înainte pentru sănătate și îi ajutăm pe cei care se află în situații vulnerabile. Tu ce faci? Află mai multe despre ei și vezi cum poți ajuta.