Donaţii

Binele se construiește pas cu pas!

 

Construim binele pas cu pas

Ne îndreptăm cu dragoste spre copiii bolnavi, spre vârstnicii singuri, spre cei care suferă de boli grave sau spre cei care traversează o perioadă dificilă în viață. O facem cu ajutorul organizațiilor dedicate binelui, a căror activitate este în slujba categoriilor vulnerabile. A celor care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Oferim donații în produse de cea mai bună calitate, indispensabile îngrijirii medicale și monitorizării stării de sănătate, în funcție de nevoile grupului vulnerabil și ale organizației partenere.

Decembrie 2019 - Ianuarie 2020

Fapte mici 2020

Continuăm să mergem pe drumul faptelor mici și bune, sprijinind, cu ajutorul Asociației Carusel, oamenii fără adăpost sau aflați într-o stare de vulnerabilitate extremă, printr-o donație de produse HARTMANN indispensabile îngrijirii acestora în cadrul proiectelor dedicate.

Află mai multe despre produsele HARTMANN!

Mai-Iunie 2019

Continuăm să mergem pe drumul faptelor mici și bune, sprijinind, cu ajutorul Asociației Inima Copiilor, nou-născuții cu probleme de sănătate, internați în spitalul Marie Curie. Donăm astfel produse HARTMANN indispensabile îngrijirii bebelușilor, dar și desfășurării activității medicale în cele mai bune condiții, cum ar fi pansamente, termometre sau măști chirugicale.

Află mai multe despre produsele HARTMANN!

Septembrie 2018

Dăruim 200 de pachete pentru tratamentul rănilor cronice celor grav bolnavi, prin intermediul Hospice Casa Speranței, constând în peste 15.000 de produse individuale pentru pansare - pansamente hidroactive, bandaje speciale, pansamente impregnate, creme și spume profesionale pentru îngrijirea tegumentului, comprese și multe altele.

Descoperă mai multe despre tratamentul plăgilor

Octombrie 2018

Dăruim 200 de tensiometre Veroval Duo Control bătrânilor singuri, prin intermediul Fundației Principesa Margareta a României. Mai ales pentru seniori, este important să-și măsoare cu precizie tensiunea arterială. Veroval Duo Control este un tensiometru de braț complet automat, cu determinarea pulsului, care asigură valori exacte chiar și în prezența aritmiei cardiace, prin două metode de măsurare - metoda Korotkoff, cu ajutorul unui microfon încorporat, și metoda oscilometrică.

Descoperă Veroval Duo Control

Noiembrie 2018

Cu ocazia împlinirii a 200 de ani de HARTMANN, le dăruim celor cu cineva drag internat 200 de pachete cu halate și măști de protecție, pentru 10.000 de vizite, cu ajutorul Asociației Dăruiește Viață. Oferă protecție împotriva transmiterii germenilor, pentru protejarea pacienților. Se utilizează în special în terapia intensivă, secții pentru carantină, pediatrie sau în unitățile pentru îngrijirea pacienților în vârstă.

Descoperă Foliodress

În decembrie

Dăruim 200 de pachete cu termometre Veroval Febră 2 în 1, termometre Thermoval Kids Flex și plasturi Dermaplast Kids copiilor aflați în situații vulnerabile, prin intermediul Asociației MagiCAMP. Veroval Febră 2 în 1 este un termometru digital performant, de ultimă generație, ce utilizează tehnologia infraroșu și face ușoară măsurarea febrei, prin două metode, cu afișarea imediată a rezultatatelor și memorarea ultimei temperaturi: o secundă pentru măsurarea în ureche și trei secunde pentru cea pe frunte.

Descoperă termometrele Veroval și Thermoval

Credem în puterea faptelor mici!

Faptele bune să se adune!

198

Fapte bune pentru oamenii fără adăpost

537

Fapte bune pentru nou-născuţii cu probleme de sănătate

5047

Fapte bune pentru oamenii grav bolnavi

2251

Fapte bune pentru cei în vârstă

1773

Fapte mici pentru cei care au pe cineva drag internat în spital

1643

Fapte bune pentru copii aflaţi în situaţiii vulnerabile

Tu câte fapte mici și bune ai făcut?

Povești

Știința alinării 

Am vorbit cu echipa Carusel despre îngrijirea rănilor cronice pentru persoanele fără adăpost Îngrijirea rănilor cronice este o provocare pentru...

Adrian Socol, psiholog: “Dacă vin mai aproape și văd suferința cuiva, devin empatic”

Atunci când vorbim despre persoane aflate în stare de vulnerabilitate, fie că locuiesc pe stradă sau în sărăcie extremă, nu...

La Centrul Gore, Ioan are grijă de oamenii fără adăpost în cel mai greu...

“Vă propun să începem cu un moment de reculegere pentru cei care nu mai sunt printre noi”, spune Ioan în...

La Adăpostul Odesa, oamenii străzii se simt respectați și în siguranță

Oamenii vin la adăpostul Odesa atunci când nu au nici un loc al lor unde să meargă. În nopțile friguroase...

Recomandările instituțiilor internaționale importante în domeniul calității serviciilor medicale

Când privim înspre cei mai vulnerabili dintre noi, vedem cu atât mai mult nevoia de acces la servicii medicale de...

Fapte mici cu efecte mari, pentru oamenii fără adăpost

HARTMANN sprijină Asociația Carusel cu materiale medicale   București, noiembrie 2019: Compania HARTMANN, producător german pentru industria medicală, cu activitate...