Donaţii

Binele se construiește pas cu pas!

 

Construim binele pas cu pas

Ne îndreptăm cu dragoste spre copiii bolnavi, spre vârstnicii singuri, spre cei care suferă de boli grave sau spre cei care traversează o perioadă dificilă în viață. O facem cu ajutorul organizațiilor dedicate binelui, a căror activitate este în slujba categoriilor vulnerabile. A celor care au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Oferim donații în produse de cea mai bună calitate, indispensabile îngrijirii medicale și monitorizării stării de sănătate, în funcție de nevoile grupului vulnerabil și ale organizației partenere.

Mai-Iunie 2019

Fapte mici true

Continuăm să mergem pe drumul faptelor mici și bune, sprijinind, cu ajutorul Asociației Inima Copiilor, nou-născuții cu probleme de sănătate, internați în spitalul Marie Curie. Donăm astfel produse HARTMANN indispensabile îngrijirii bebelușilor, dar și desfășurării activității medicale în cele mai bune condiții, cum ar fi pansamente, termometre sau măști chirugicale.

Află mai multe despre produsele HARTMANN!

Septembrie 2018

Dăruim 200 de pachete pentru tratamentul rănilor cronice celor grav bolnavi, prin intermediul Hospice Casa Speranței, constând în peste 15.000 de produse individuale pentru pansare - pansamente hidroactive, bandaje speciale, pansamente impregnate, creme și spume profesionale pentru îngrijirea tegumentului, comprese și multe altele.

Descoperă mai multe despre tratamentul plăgilor

Octombrie 2018

Dăruim 200 de tensiometre Veroval Duo Control bătrânilor singuri, prin intermediul Fundației Principesa Margareta a României. Mai ales pentru seniori, este important să-și măsoare cu precizie tensiunea arterială. Veroval Duo Control este un tensiometru de braț complet automat, cu determinarea pulsului, care asigură valori exacte chiar și în prezența aritmiei cardiace, prin două metode de măsurare - metoda Korotkoff, cu ajutorul unui microfon încorporat, și metoda oscilometrică.

Descoperă Veroval Duo Control

Noiembrie 2018

Cu ocazia împlinirii a 200 de ani de HARTMANN, le dăruim celor cu cineva drag internat 200 de pachete cu halate și măști de protecție, pentru 10.000 de vizite, cu ajutorul Asociației Dăruiește Viață. Oferă protecție împotriva transmiterii germenilor, pentru protejarea pacienților. Se utilizează în special în terapia intensivă, secții pentru carantină, pediatrie sau în unitățile pentru îngrijirea pacienților în vârstă.

Descoperă Foliodress

În decembrie

Dăruim 200 de pachete cu termometre Veroval Febră 2 în 1, termometre Thermoval Kids Flex și plasturi Dermaplast Kids copiilor aflați în situații vulnerabile, prin intermediul Asociației MagiCAMP. Veroval Febră 2 în 1 este un termometru digital performant, de ultimă generație, ce utilizează tehnologia infraroșu și face ușoară măsurarea febrei, prin două metode, cu afișarea imediată a rezultatatelor și memorarea ultimei temperaturi: o secundă pentru măsurarea în ureche și trei secunde pentru cea pe frunte.

Descoperă termometrele Veroval și Thermoval

Credem în puterea faptelor mici!

Faptele bune să se adune!

449

Fapte bune pentru nou-născuţii cu probleme de sănătate

4927

Fapte bune pentru oamenii grav bolnavi

2127

Fapte bune pentru cei în vârstă

1676

Fapte mici pentru cei care au pe cineva drag internat în spital

1513

Fapte bune pentru copii aflaţi în situaţiii vulnerabile

Tu câte fapte mici și bune ai făcut?

Povești

Alina Țigău, despre oamenii care cer sfaturi pentru îngrijirea rănilor cronice, la TelVerde

Pentru Alina Țigău, HARTMANN este acasă. Din 2003, lucrează aici. 16 ani! A început ca reprezentant medical, pentru ca acum...

Mesajul Fapte mici pentru Inima Copiilor merge mai departe pe bloguri și în presă

Le mulțumim tuturor celor care au preluat mesajul binelui, al faptelor mici făcute din inimă, pentru nou-născuți cu probleme de...

Povestea inimii lui Andrei, spusă chiar de cei care l-au salvat

Când l-a văzut pentru prima oară pe Andrei Acsinte, pe Violeta Bobeică, asistentă la Marie Curie, au impresionat-o ochii copilului...

Ilinca Tranulis, medic pediatru și specialist în lactație – Din momentele mici cu bebelușul,...

Când părinții ajung acasă pentru prima oară cu bebelușul, o lume nouă se deschide pentru ei. La început, nu știu...

Mihaela Scheiner, neonatolog: “Momentul zero al vieții e aici, în mâinile mele”

  Pe 1 iunie, medicul Mihaela Scheiner a sărbătorit 28 de ani de neonatologie. Dragostea față de această meserie, față...

HARTMANN Group – un pas înainte pentru sănătate în toată lumea

Ajutorarea categoriilor vulnerabile, grija pentru cei din jur, accesul la servicii și produse medicale de calitate au fost întotdeauna în...