Donaţii

Binele se construiește pas cu pas!

 

De 200 de ani, construim binele pas cu pas.

De 200 de ani, inovăm cu pasiune în domeniul medical, pentru a face bine. La HARTMANN , punem accent pe tehnologie, pe cercetare, pe inovație, și creăm produse performante, care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor.

Acum, la aniversarea celor 200 de ani, facem un pas înainte pentru sănătate în România și dăruim 200 de tensiometre Veroval bătrânilor singuri, 200 de pachete pentru măsurarea temperaturii, fiecare cu termometre Veroval Febră 2 în 1 și Thermoval Kids Flex, 200 de pachete cu 15.000 de produse individuale pentru pansare, pentru cei grav bolnavi, cu răni cronice, și 200 de pachete cu halate și măști, pentru 10.000 de vizite în spital, pentru cei care au pe cineva drag internat. 

Parteneri

Împreună cu partenerii noștri, facem un pas înainte pentru sănătate și îi ajutăm pe cei care se află în situații vulnerabile. Tu ce faci? Află mai multe despre ei și vezi cum poți ajuta.

Septembrie 2018

Dăruim 200 de pachete pentru tratamentul rănilor cronice celor grav bolnavi, prin intermediul Hospice Casa Speranței, constând în peste 15.000 de produse individuale pentru pansare - pansamente hidroactive, bandaje speciale, pansamente impregnate, creme și spume profesionale pentru îngrijirea tegumentului, comprese și multe altele.

Descoperă mai multe despre tratamentul plăgilor

Octombrie 2018

Dăruim 200 de tensiometre Veroval Duo Control bătrânilor singuri, prin intermediul Fundației Principesa Margareta a României. Mai ales pentru seniori, este important să-și măsoare cu precizie tensiunea arterială. Veroval Duo Control este un tensiometru de braț complet automat, cu determinarea pulsului, care asigură valori exacte chiar și în prezența aritmiei cardiace, prin două metode de măsurare - metoda Korotkoff, cu ajutorul unui microfon încorporat, și metoda oscilometrică.

Descoperă Veroval Duo Control

Noiembrie 2018

Cu ocazia împlinirii a 200 de ani de HARTMANN, le dăruim celor cu cineva drag internat 200 de pachete cu halate și măști de protecție, pentru 10.000 de vizite, cu ajutorul Asociației Dăruiește Viață. Oferă protecție împotriva transmiterii germenilor, pentru protejarea pacienților. Se utilizează în special în terapia intensivă, secții pentru carantină, pediatrie sau în unitățile pentru îngrijirea pacienților în vârstă.

Descoperă Foliodress

În decembrie

Dăruim 200 de pachete cu termometre Veroval Febră 2 în 1, termometre Thermoval Kids Flex și plasturi Dermaplast Kids copiilor aflați în situații vulnerabile, prin intermediul Asociației MagiCAMP. Veroval Febră 2 în 1 este un termometru digital performant, de ultimă generație, ce utilizează tehnologia infraroșu și face ușoară măsurarea febrei, prin două metode, cu afișarea imediată a rezultatatelor și memorarea ultimei temperaturi: o secundă pentru măsurarea în ureche și trei secunde pentru cea pe frunte.

Descoperă termometrele Veroval și Thermoval

Credem în puterea faptelor mici!

Faptele bune să se adune!

4444

Fapte bune pentru oamenii grav bolnavi

1718

Fapte bune pentru cei în vârstă

1433

Fapte mici pentru cei care au pe cineva drag internat în spital

1236

Fapte bune pentru copii aflaţi în situaţiii vulnerabile

Află câte fapte mici și bune ai făcut din lista noastră și lasă-te inspirat să ajuți!

Povești

Sădim fapte mici Echipa HARTMANN s-a alăturat proiectului “Adoptă un copac” O viață sănătoasă începe de la un mediu natural...

Poveștile celor care au dus mai departe mesajul binelui

Ne bucurăm că am avut alături, în demersul faptelor mici și bune, oameni cu suflet, care au scris despre lucrurile...

De vorbă cu Adriana Grigore, medic de familie, despre provocările sezonului rece pentru copii

E iarnă, e sezonul virozelor, e momentul când copilașii noștri se îmbolnăvesc și când ajungem frecvent la doctor cu ei....

HARTMANN vă urează Sărbători Fericite

Inspirați de spiritul cald al Sărbătorilor, echipa HARTMANN a pus în cuvinte gândurile, amintirile dragi, urările și toate emoțiile prilejuite...

Melania Medeleanu face lucruri magice pentru copiii bolnavi și pentru familiile lor

Îngerul bun al copiilor bolnavi de cancer și al părinților acestora, Melania Medeleanu a lăsat în urmă o carieră în...

Raluca Dide: La HARTMANN, am învățat ce înseamnă să faci bine

De trei ani la HARTMANN, Raluca Dide aduce în proiectele companiei entuziasm şi o abordare modernă,  proaspătă. Este Brand Manager...