Fundația Principesa Margareta a României HARTMANN Măsurarea tensiunii arteriale

Fapte mici pentru vârstnicii inimoși, voluntari la Centrul Generații

Atunci când ești activ la o vârstă înaintată, când te implici din inimă în problemele comunității, trebuie să ai grijă de inima ta. Acest lucru i-a adus pe douăzeci și cinci de vârstnici într-o dimineață caldă de început de octombrie la Centrul Generații al Fundației Principesa Margareta a României. Din grijă pentru inima lor mare, HARTMANN i-a oferit fiecăruia un tensiometru performant Veroval Duo Control, parte din campania de donații 200 de fapte mici.

Ei sunt vârstnicii care fac voluntariat la Centrul Generații și lucrează zi de zi cu copiii din familii defavorizate. Fac temele, au sesiuni de lectură, de lucru manual sau, pur și simplu, le dăruiesc din experiența lor de viață, din înțelepciunea lor și îi educă pentru un viitor mai bun.

Puteți citi mai multe despre Centrul Generații și despre metoda intergenerațională a Fundației Principesa Margareta a României în interviul nostru cu Anca Godini, coordonatoarea proiectului. Vă invităm să faceți cunoștință cu doamna Ioana, una dintre voluntarele dedicate, inimoase și calde ale centrului și una dintre beneficiarele donației HARTMANN.

Vârstnicii au avut ocazia să se întâlnească cu Anca Chițan, medic și parte din echipa medicală HARTMANN România, care le-a vorbit despre importanța monitorizării tensiunii arteriale, despre lucrurile la care ar trebui să fie atenți, cum se face corect măsurarea și ce ar trebui să aibă în vedere atunci când există fluctuații. Anca a răspuns la întrebări, a discutat cu vârstnicii Centrului Generații, ajutându-i să aibă mai bine grijă de inima lor.

Oana Chele, director de marketing HARTMANN România, alături de Raluca Dide, Brand Manager HARTMANN, le-au arătat pas cu pas vârstnicilor  cum se folosește tensiometrul Veroval Duo Control, explicându-le principiile de bază ale funcționării acestuia.

Vârstnicii au fost foarte interesați să afle că Veroval Duo Control, tensiometrul pe care l-au primit, folosește două metode de măsurare a tensiunii arteriale: metoda Korotkoff sau ascultatorie, adică exact cea pe care o folosește medicul când ascultă bătăile inimii cu stetoscopul, și cea oscilometrică. Astfel Veroval Duo Control oferă valori exacte chiar și în prezența aritmiei cardiace.

Mai multe despre tensiometrul Veroval Duo Control, dar și despre grija pe care trebuie să ne-o purtăm nouă și celorlalți, sau despre lucrurile făcute din inimă, puteți afla chiar din interviul cu Oana Chele.

Seniorii au primit cu emoție darurile și au învățat practic cum să folosească tensiometrul. Sperăm ca, și cu ajutorul monitorizării exacte a tensiunii arteriale, vârstnicii să își păstreze energia minunată pe care o au, dorința de a se implica și de a face fapte bune, pofta de viață și dragostea pe care o emană în jur, atunci când lucrează cu copiii defavorizați.

Donația de la Centrul Generații este parte a programului de responsabilitate socială HARTMANN care, prin Fundația Principesa Margareta a României, oferă în luna octombrie 200 de tensiometre Veroval Duo Control vârstnicilor.

2 comentarii la postul “Fapte mici pentru vârstnicii inimoși, voluntari la Centrul Generații”

  1. Rezultatele au arătat că curcumina a arătat egală eficacitate în eliminarea durerii ca ibuprofen. Într-un pahar de lapte cald, se amestecă o linguriță de pulbere de turmeric și un pic de miere. Amestecul ar trebui să bea zilnic, cel puțin pentru câteva zile. Puteți umjeto de a utiliza kurkumu și suplimente alimentare sub formă de capsule de 250 – 500 mg de trei ori pe zi, până când vă simțiți îmbunătățiri. o descriere detaliată aici Problema este, de obicei, constă în faptul că tratamentul pentru eliminarea paraziților din organism poate fi foarte costisitoare sau ineficient, și, prin urmare, procesul de îndepărtare de parazit poate fi mult mai mult decât este necesar Bactefort. De aceea am порекомендуем a vă oferi un tratament, care, dacă este eficient și, în plus, în mod natural. Cum de a învăța, de a contractat dacă am de parazit? Unele dintre comune simptome în prezența parazitului în organism: frecvente alergii și cataractă Bactefort farmacia tei , respiratia urat mirositoare, oboseală constantă, dureri persistente de stomac și diaree, cercurile intunecate, probleme cu somnul, frecvente.

Postează un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.

*

*