HARTMANN MagiCAMP

Gânduri mari și fapte mici în decembrie, pentru copiii de la MagiCAMP

Sunt momente în viața unei familii în care totul se clatină din temelii. Nimic din ceea ce era sigur, stabil și normal înainte nu mai este la fel. Panica și disperarea îi cuprinde încet pe toți membrii familiei și viața se îngreunează pe zi ce trece. Este acel moment în care un copil primește diagnosticul de cancer.

 

Drumul e lung și foarte anevoios, situația poate lua oricând o întorsătură dramatică și toate resursele sunt concentrate într-o singură direcție: vindecarea. Resurse care uneori nu există sau sunt insuficiente, pentru că lupta este acerbă și presupune pe lângă cheltuielile materiale și sufletești, o riguroasă organizare logistică. Medici, spitale, medicamente, adăpost și hrană pentru familie pe perioada spitalizării copilului, recupererea fizică și sufletească, toate acestea fac parte din frământările zilnice ale aparținătorilor bolnavilor de cancer.

 

Aceste suferințe sunt alinate de oamenii magici de la Asociația MagiCAMP. Ei au înțeles tragedia din spatele diagnosticului de cancer și situația extrem de dificilă în care se regăsește întreaga familie în astfel de cazuri. În luna decembrie, luna dedicată copiilor, HARTMANN România a ales să fie alături de Asociația MagiCAMP și să doneze 200 de pachete cu termometre Veroval Febră 2în1 și termometre Thermoval Kids copiilor aflați în situații vulnerabile. Pentru că febra este un parametru important și se monitorizează constant în decursul tratamentelor, HARTMANN România oferă termometre digitale performante, de ultimă generație, ce fac ușoară măsurarea febrei.

 

„Știm că lucrurile mari se construiesc cu fapte mici și ceea ce azi poate părea de însemnătate redusă, peste ani se va demonstra a fi piatra de temelie pentru un proiect ce va schimba vieți. Suntem alături de eforturile Asociației MagiCAMP cu donația lunii decembrie și ne propunem ca acesta să fie doar începutul unei lungi serii de fapte mici care să continue inițiativa începută de HARTMANN la aniversarea celor 200 de ani.” a declarat Ladislau Hajos, CEO HARTMANN România.

 

Atunci când ai nevoie de inspirație pentru a face o faptă bună intră pe https://www.faptemici.ro/sondaj/. Aici găsești o serie de gesturi cu care poți da o mână de ajutor și poți alina suferința unui om. Întâlnim la tot pasul cazuri sociale care au nevoie de sprijin și atenție din partea comunității, acum avem și o sursă de unde ne putem inspira pentru a le face viața mai ușoară.

 

Cu o istorie de 200 de ani, HARTMANN, companie ce activează în domeniul produselor de asistență medicală și igienă, se ghidează după principiul lucrurilor făcute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune și perseverență. Pentru că schimbarea se face prin fapte mici și bune, care construiesc binele cu adevărat mare.

 

Descoperă mai multe povești ale binelui pe www.faptemici.ro.

Postează un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.

*

*