HARTMANN Inima Copiilor

Mesajul Fapte mici pentru Inima Copiilor merge mai departe pe bloguri și în presă

Le mulțumim tuturor celor care au preluat mesajul binelui, al faptelor mici făcute din inimă, pentru nou-născuți cu probleme de sănătate, și au scris despre campania noastră. În mai, iunie și iulie, HARTMANN a sprijinit cu produse medicale Asociația Inima Copiilor, o organizație minunată care are grijă de copiii născuți în special cu probleme cardiace. Puteți afla mai multe despre ei, citind poveștile emoționante ale oamenilor care fac și cărora li se face bine. 

Mai jos, am adunat câteva dintre aparițiile media, bucuroși și recunoscători că mesajul faptelor mici, făcute constant și din inimă, merge mai departe. 

Pe CSR Media / CSR Leaders, Oana Chele, Director de Marketing HARTMANN, vorbește despre importanța faptelor mici și despre angajamentul companiei pe termen lung de a face bine, într-un interviu despre responsabilitatea socială. 

În această campanie dedicată micuților cu probleme de sănătate, am avut aproape un om cu suflet mare – Cristian China Birta, cunoscut în mediul online și drept Chinezu, care s-a alăturat cu entuziasmul și cu dorința de a face bine care-l caracterizează atât de mult. Chinezu a instituit “Comandamentul pentru Fapte mici”, îndemnându-și cititorii și alți bloggeri să ducă mai departe mesajul binelui. Pe Blogal Initiative îi vedeți pe cei mai activi. Am fost impresionați și emoționați să vedem cât de mulți au spus “Da” inițiativei lui Chinezu și au scris despre campanie. 

Pe Stau pe Net găsim un articol emoționant despre nevoia de grijă, de afecțiune, de timp dedicat copiilor și un îndemn la a ajuta atunci când e nevoie, de a fi, de exemplu, un umăr de sprijin pentru un părinte obosit.

Patricia Lidia scrie cu suflet despre realitatea românească pe care nu o vedem și nu o plângem, cea a celor vulnerabili, unde este atâta nevoie de noi și de faptele noastre mici. 

IonPozitiv scrie o poveste emoționantă despre copilul unor prieteni salvat de către medicii de la Marie Curie și despre suferințele îngerașilor care au nevoie de ajutor. 

Madmoissele Sarcastique vorbește despre ajutorarea aproapelui într-un mod simplu și natural, fără a ne da peste cap, constant și cu căldură. 

Ianolia ne arată cât de importante sunt gesturile mici, o mână întinsă, un zâmbet, despre empatie și umanitate. 

Este un exemplu de implicare și angajament. Dacă mai multe companii de profiluri care au legătură cu sistemul medical s-ar gândi să doneze ceva din produsele lor, România chiar ar putea deveni un loc mai bun.”, scrie Cristina Dragomir despre HARTMANN. 

“Un exemplu pozitiv de companie care-i ajută pe cei cu probleme medicale este HARTMANN”, spune Cluc, vorbind despre companiile în care se implică și despre oamenii din ele. 

Raul Manea vorbește despre bunătate și despre copiii care au nevoie de noi, Cătălina Lungu scrie că “mână de la mână se face treabă bună”,  MariMici vorbește despre solidarizare în bine, Dincolo de nori despre cum din faptele mici ies lucrurile mari. 

Daiana se întreabă și te întreabă “pe tine cât te costă o faptă bună”, vorbind despre oamenii cu inițiativă și despre nevoia uriașă din România de a face bine celor nefericiți. 

Sunt sigură că nu orice faptă bună îmi este la îndemână. Am puteri limitate. Nu aș putea salva un om de la înec aruncându-mă în apă după el pentru simplul fapt că nu știu să înot, dar i-aș putea arunca un colac de salvare sau aș putea chema un salvator priceput. Nu aș putea opera pe inimă un nou născut cu malformații cardiace, dar aș putea spune lumii cine o poate face și o face bine.”, surprinde bine esența campaniei Fapte Mici site-ul Monolog pe Blog. 

Regăsim campania Fapte Mici și la Olivian Breda pe site, la fel și pe Chestiuni Serioase sau pe Buticul cu Accesorii, pe Jurnalul Iubirii, la Cristina din Moinești sau pe CityFemme.

Evenimentul Zilei scrie despre sprijinul acordat de către HARTMANN bebelușilor internați la Marie Curie, iar Ziarul de Ilfov dedică campaniei Fapte Mici un material atât în ediția online, cât și în cea tipărită. 

Le mulțumim foarte mult și celor care au preluat comunicatul de presă și l-au transformat într-un imbold de a face bine pentru cititorii lor: News.ro, Mediafax, Antena 3, DC News, Gala Societății Civile, România Pozitivă, PR Wave, Kids News

Mulțumim! Credem în puterea faptelor mici și vom continua să-i ajutăm pe cei vulnerabili, care au nevoie de sprijinul și dragostea noastră. 

Postează un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.

*

*