Blog HARTMANN

Poveștile celor care au dus mai departe mesajul binelui

Ne bucurăm că am avut alături, în demersul faptelor mici și bune, oameni cu suflet, care au scris despre lucrurile în care noi credem și pe care le-am făcut, despre organizațiile prietene și despre poveștile oamenilor de acolo. După patru luni de campanie, în care am făcut donații categoriilor vulnerabile prin intermediul a patru organizații minunate – Hospice Casa Speranței, Fundația Principesa Margareta a României, Asociația Dăruiește Viață și Asociația MagiCAMP, tragem linie și nu putem spune decât: Mulțumim!

Mai jos, am adunat câteva dintre aparițiile media din cele patru luni ale campaniei noastre.

În primul rând, am avut aproape bloggeri și jurnaliști prieteni, care au scris articole emoționante și au susținut organizațiile, spunându-le mai departe poveștile și promovându-le cauzele. 

Simona Tache a scris un articol cutremurător despre cum se moare de cancer în România și despre îngrijirea paliativă și Hospice Casa Speranței, dar și unul plin de speranță despre minunatele doamne care fac voluntariat pentru Fundația Principesa Margareta a României. 

Diana Cosmin a vizitat Hospice Casa Speranței și a scris un articol emoționant despre puterea faptelor mici în cazul celor cu boli terminale, dar și unul despre singurătatea vârstnicilor și dorința lor de a da mai departe la Fundația Principesa Margareta a României. 

Ioana Marinescu a scris despre copiii de la Hospice care invită moartea la dans și-i râd în nas și a pus în cuvinte emoționante povestea lui Mirel de la MagiCAMP, tatăl care și-a pierdut copilul după o luptă supraomenească și care acum ajută cu dragoste și dăruire copiii bolnavi. 

Vorbind despre bolile terminale, Andreea Retea a povestit o întâmplare dureroasă din viața ei și a scris despre cum fiecare clipă merită trăită, dar și unul despre ce fel de bătrâni vrem să fim. 

Medicul Vasi Rădulescu vorbește cu dragoste și empatie, cu povești și emoții, despre noi și bătrânii noștri, dar și despre prietenia cu Dăruiește Viață și nevoia unui spital de oncologie pediatrică. 

Marta Ușurelu și-a deschis sufletul și a povestit despre o operație foarte dificilă prin care a trecut, dar și despre puterea binelui făcut de MagiCAMP

Cristian China Birta și-a inspirat cititorii să facă fapte mici și bune și le-a povestit despre campania HARTMANN, ba chiar a stat de vorbă live pe Facebook cu Oana Chele, directorul nostru de marketing. 

Cristina Stănciulescu a povestit despre cum a învățat să facă fapte mici și bune și a scris despre cum Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu  de la Dăruiește Viață sunt, pentru ea, modele de viață. 

Oana Botezatu scrie, cu exemple emoționante, despre cum bunătatea se exersează și despre importanța faptelor mici. Același articol apare preluat parțial și pe comunitatea Sunt mămică

Mihaela Bălan a stat de vorbă cu Oana Chele despre generozitate, implicare și educație. 

Tot Oana Chele a fost și invitata emisiunii Eticheta în afaceri de pe Canal 33, unde a vorbit despre implicare, despre educație medicală, despre fapte mici și generozitate. 

Luminița Gheorghiu, directorul medical HARTMANN,  a fost invitată la Radio RFI să vorbească despre tratamentul modern al rănilor cronice. 

Andra Nistor scrie despre cum și ea crede în puterea faptelor mici și despre cum campania HARTMANN poate inspira oamenii. 

Ileana Andrei vorbește despre ce înseamnă mersul la spital pentru cineva care nu știe cum funcționează sistemul. 

Iohanna Purdea scrie despre cât de mult înseamnă gesturile mici, în special pentru copii. 

Diana Niță scrie despre campania HARTMANN și își inspiră cititorii să se implice. 

Pe Educație Privată, apare un articol inspirațional despre fluturele care își mișcă aripile și declanșează binele. Tot aici, apare povestea lui Paul Hartmann și modul în care el a revoluționat medicina. 

O istorie completă a brandului HARTMANN, povestea celor 200 de ani puși în slujba sănătății, apare pe IQAds.

Le mulțumim foarte mult și celor care ne-au preluat comunicatele de presă sau au menționat campania noastră în știrile lor: ȘtiriONG, Doing Business, Gala Societății Civile, Wall Street, DC News, România Pozitivă, Împarte.ro și alții. 

Mulțumim! Călătoria binelui continuă și în 2019. 

5 comentarii la postul “Poveștile celor care au dus mai departe mesajul binelui”

Postează un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.

*

*